TEKİRDAĞ / ŞARKÖY - ZEYTİNDALI ANAOKULU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası kapsamında;

22.04.2024 tarihinde Okul Pikniği

24.04.2024 tarihinde Halk Eğitim Merkezinde Okul Gösterisi ve Öğrencilerin Yaptığı Grup Etkinlikleri Sergisi

25.04.2024 tarihinde Uzay Çadırı Etkinliği ve 3D Sanal Gerçeklik Gözlükleri ile Uçan Balon Turu

26.04.2024 tarihinde Velilerimizin katılımı ile Uçurtma Şenliği, Çocuklara Yönelik Zıpzıp Etkinliği ve Her Öğrencimize dondurma ikram edildi.

Öğrencilerimiz ve velilerimizin doyasıya eğlendiği bu güzel etkinlik için Öğretmenlerimize, yardımcı personellerimize ,velilerimize ve bu etkinliklerimizin gerçekleşmesinde katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyoruz.

Nis

Kanser, dünyada ve ülkemizde sebebi bilinen ölüm nedenleri sıralamasında kalp ve damar hastalıklarından sonra ikinci sırada yer alan önemli bir halk sağlığı sorunudur. Gelecek yıllarda dünya nüfusunun artması, yaşlanması ve kansere yol açabilecek risk faktörlerine daha çok ve daha uzun süre maruz kalınması ile birlikte gerek tanı konacak kanser olgu sayısının artışı gerekse yüksek tedavi maliyetleri nedeniyle kansere bağlı ekonomik, sosyolojik ve psikolojik yükün artması beklenmektedir.Teknolojinin ve tıbbın ilerlemesi ile elde edilen sonuçların daha etkin kullanılması ve halkı bilgilendirme/bilinçlendirme/farkındalık kazandırma çalışmalarına yoğunluk verilmesi amacıyla düzenlenen “1- 7 Nisan Kanser Haftası” etkinlikleri, kanser mücadelesinde oldukça önemli bir yer tutmaktadır.

Bilgi notu için TIKLAYINIZ

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yıl Dönümünde Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnetle anıyoruz.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında personelimizde ve öğrencilerimizde deprem bilincinin oluşturulması ve depremlere karşı daima hazır olunması amacıyla deprem tatbikatı yapıldı.

Mrt

8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası kapsamında farkındalık oluşturmak, internetin bilinçli güvenli ve etkin kullanımının sağlanması amaçlanmaktadır.

0-3 Yaş Grubu Çocuklar ve Teknolojik Cihazlar Broşürü için TIKLAYINIZ

Biyopsikososyal Gelişim Dönemlerine Teknolojinin Etkisi Sunumu için TIKLAYINIZ

Değerli Velilerimiz; Aralık Ayı Aile Bültenine ulaşmak için TIKLAYINIZ

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Barış ELMA ve İlçe Şube Müdürümüz Şaban ALTINSUYU 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okulumuzu ziyaret etti. Milli Eğitim Bakanlığımızın Öğretmenler Günü için hazırlattığı önlükleri hediye ettiler. Öğrencilerimiz Milli Eğitim Müdürü Barış ELMA ve Şube Müdürümüz Şaban ALTINSUYU'nun öğretmenler gününü kutladılar.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 85. yılında saygı ve özlemle andık.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'mızın ardından öğrencilerimiz Atatürk Anıtına çiçeklerini bıraktılar.

Haz

Okulumuzda öğrenci portfolyo sunumları, sınıf ortamında veli katılımıyla gerçekleştirildi.

Haz

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında okulumuz bünyesinde gerçekleştirilen tüm proje ve etkinliklerin öğretmenler tarafından genel değerlendirilmesi yapıldı

Haz

Okulumuzda okul dışarıda günü kapsamında çocuk oyunları etkinliği düzenlendi.

May

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Değerler Eğitimi Projesi kapsamında yapılan çalışmalar okulumuz öğretmenleri tarafından raporlaştırılmıştır.

May

Okulumuz + Yaş B şubesi öğretmen ve öğrencileri Şarköy Kent Müzesine kültürel gezi düzenledi.

May

Okulumuz Okul Öncesi Öğretmeni Merve Safa ÖZBEY tarafından hikyelerle değerler eğitimi kapsamında öğrencilerine  hikaye  kitabı okudu.

May

Okul öncesi öğretmenleri ve sınıf öğretmenleri arasında eğitimde birliği desteklemek ve okul öncesinden ilkokul kademsine geçiş sürecini kolaylaştırmak amacıyla öğrencilerin ilkokul hazır bulunuşluk düzeylerini desteklemek için sınıflarımızda okuma yazma etkinliği yapıldı. Ayrıca bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Atatürk İlkokulu ziyaret edildi.