TEKİRDAĞ / ŞARKÖY - ZEYTİNDALI ANAOKULU

May

Okulumuz + Yaş B şubesi öğretmen ve öğrencileri Şarköy Kent Müzesine kültürel gezi düzenledi.

May

Okulumuz Okul Öncesi Öğretmeni Merve Safa ÖZBEY tarafından hikyelerle değerler eğitimi kapsamında öğrencilerine  hikaye  kitabı okudu.

May

Okul öncesi öğretmenleri ve sınıf öğretmenleri arasında eğitimde birliği desteklemek ve okul öncesinden ilkokul kademsine geçiş sürecini kolaylaştırmak amacıyla öğrencilerin ilkokul hazır bulunuşluk düzeylerini desteklemek için sınıflarımızda okuma yazma etkinliği yapıldı. Ayrıca bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Atatürk İlkokulu ziyaret edildi.

May

2023-2024 eğitim öğretim yılında 1. sınıfa başlayacak öğrencilerimiz Büyükşehir Belediyesi Atatürk İlkokulunu ziyaret etti. Öğrencilerimize Okul Müdür Yardımcısı Mete KAPLAN tarafından okulun bölümleri tanıtıldı.

1-C sınıfınıda ziyaret eden öğrencilerimize Sınıf Öğretmeni Deniz EŞME tarafından okula başladıklarında neler yapacakları hakkında bilgi verildi.

May

Okulumuzda Her Kitap Bir Dünya Projesi kapsamında Başarısızlığın Olmadığı Okul adlı kitap öğretmenlerimiz tarafından okunarak tahlil edildi.